Nieuws

Sponsoracties GIP 7 Kantoor

Onze leerlingen van 7KA moeten voor hun GIP op een internationale beurs gaan staan met hun virutele firma’s. Hiervoor moeten ze zelf het geld inzamelen. Om dit geld in te zamelen hebben onze leerlingen verschillende acties gedaan op school.

De firma Massprint heeft een afspraak gemaakt op de lagere school en zorgde op hun pedagogische studiedag voor de lunch. Op de middag kwamen de leerkrachen van de lagere school naar refter 1 en kregen daar een hotdog aangeboden door onze leerlingen van de firma Massprint.

Ook onze andere firma Multi en Media, hebben een actie op poten gesteld om geld in te zamelen voor hun deelname aan de beurs. Zij deden geen hotdogverkoop maar zijn organiseerden een Fifa-tornooi.

Op woensdag namiddag werd het lokaal omgetoverd tot een gameroom. Op de 2 beamers werden playstations aangesloten om het spel fifa te kunnen spelen op groot scherm. De leerlingen konden zich inschrijven om deel te nemen. Daarna speelden ze telkens een match tegen elkaar tot er maar 1 winnaar overbleef. Deze ging dan met een mooie prijs naar huis.