Nieuws

,

Veldloop woensdag 26 september 2012

Op woensdag 26 september vond de Wase veldloop plaats op De Ster te Sint-Niklaas ism de Stad Sint-Niklaas. Onze school, zowel de Watertoren als Koninklijk Atheneum, waren uiteraard ook van de partij.

Wij konden rekenen op zo’n dertigtal enthousiaste deelnemers van het secundair onderwijs.

Om 15u startten onze jongens en meisjes van de 1ste graad met de veldloop. Bij de meisjes kon Amber Vancauwenberghe (1LAT) een zilveren medaille veroveren. Bij de jongens ging het zilver naar Muhammed Karakus (1Sp).

Om 16.15u startte de competitie van Bike and Run. De leerlingen moesten 3km afleggen per 2. Zij mochten afwisselend lopen en fietsen.

Ook hier wisten we een medaille weg te kapen en mochten Unan Bekir (4 Wesp) en Maes Laurens (2Sp) de bronzen medaille in de wacht slepen.

Alle andere deelnemers hebben de competitie uitgelopen en tot een goed einde gebracht. Proficiat aan alle deelnemers voor jullie inzet. Deze namiddag zorgde voor een leuke (in)ontspanning en bevorderde het groepsgevoel.

De nieuwe t-shirts zorgden er mee voor dat we er als school stonden en dat we een hechte groep zijn! Bedankt iedereen en tot op de volgende afspraak!