Nieuws

Professor Paul De Knop ( rector VUB ) informeert onze laatstejaars

Voor alle leerlingen die na de middelbare school willen gaan studeren aan de hogeschool of universiteit, maar nog niet goed weten welke richting zij uit willen, organiseren we op vrijdag 4 februari 2011 een infoavond. Tijdens deze infoavond zullen oud-leerlingen van het Koninklijk Atheneum onze leerlingen te woord staan en aan de hand van hun cursussen een beter beeld proberen te geven van wat zij kunnen verwachten als ze voortstuderen. Op deze manier hopen we onze leerlingen te kunnen helpen bij het maken van een weloverwogen studiekeuze.

Daarnaast zal Professor De Knop, rector van de VUB, algemene informatie geven over onder andere de bamastructuur.

Bovendien krijgen we ondersteuning van de Universiteit Gent. Zij vaardigt een aantal rolmodellen af die in gesprekken met beperkte groepen ingaan op de vragen rond verder studeren aan de universiteit en hogeschool.

De informatie die op deze avond gegeven zal worden, is niet alleen interessant voor de leerlingen, maar zeker ook relevant voor de ouders. Op die manier kunnen zij te weten komen wat er hun kinderen de komende jaren te wachten staat. We willen u als ouders dan ook van harte uitnodigen om aanwezig te zijn op deze infoavond.

Vrijdag 04.02.11 18.30u. Directie en team verwachten u.

Uitnodiging oudleerlingen